29.03-09.04.2021
Ochutnejte tradiční jarní a velikonoční speciality od našeho šéfkuchaře Lukáše Jelínka a jeho týmu!
Všechny pokrmy jsou zachlazené a mají trvanlivost 3 dny.
****
Velikonoční nádivka s mladým špenátem 90kč
Králičí terinka s křepelčím vejcem a kedlubnová espuma 150kč
Marinovaný kozí sýr v bylinkách s jarním salátkem a pažitkový dresink 130kč
***
Krém z medvědího česneku 110kč
Králičí vývar s bylinkovými noky a jarní zeleninkou 110kč
***
Jehněčí pečeně s listovým špenátem a žemlová nádivka s kopřivami 275kč
Pečené jarní kuřátko plněné kopřivovou nádivkou s omáčkou z medvědího
česneku, chipsy z červené řepy a pažitkové brambůrky 285kč
Pomalu pečené kůzlečí na česneku a moravském uzeném, kedlubnové zelí a
bramborový toč s cibulkou 295kč
***
Tradiční velikonoční mazanec s rozinkami, mandlemi a domácím jahodovým džemem 600g / 135kč
Velikonoční beránek 250g / 65kč
Mechový dort Ø 15cm / 6porcí (mascarpone, borůvky, špenát) 350kč
Mechový dort mini (1 porce) 65kč
***
Domácí vaječný likér 0,5l / 195kč
Objednávat můžete od pondělí do pátku na tel. 602 132 983,
f.b,grandhotelbohemia,cz
Minimálně 24h předem.
Výdej objednávek od pondělí do pátku mezi 11 a 14h.